Blogg design

Finns det någon som skulle kunna hjälpa mig med min blogg design? Har inte riktigt fattat hur det fungerar men vore tacksam om någon kunde hjälpa mig..

Puss & Kram *

Köpa?



Funderar på att köpa denna och ha på min morbrors bröllop.
visst var den söt?

Dan före dan..

Tisdag kväll nu, Har inte hänt så mycket idag, Har näst intill bara setat här hela dagen. Ganska tråkigt måste jag säga. Men sprang iväg till Ica lite snabbt förut och unna mig en bit choklad en cola och en SOLO tidning..
Älskar SOLO. Finns det någon bättre tidning? Inte vad jag kan hitta i alla fall. Har köppt lite olika Tidningar men har under alla år alltid tyckt om SOLO mest. Sofismode tycker jag också om och köper den så ofta jag kommer ihåg. Men SOLO är den som står först på inköps listan varje måndad.
Den här månaden har jag lite mer på inköpslistan för en gångs skull. Ska köpa ett par Svarta rosörhängen från Vero Moda, En Grå T-shirt  och ett par svarta vantar  blir det också. Sen måste jag se till och köpa nytt busskort också och lägga undan pengar iaf det skulle bli någon kryssning med Rickards föräldrar. Hoppas Hoppas.

Men nu då?! Jo nu är det dan för dan (då jag flyttar till pappa) Ska bli så skönt o få bo hos honom igen.
Har inte bott hos honom sen jag var liten och dom senaste åren har jag bara sovit hos honom 2-3 ggr per år och inte alls träffat honom så mycket. Men nu är jag så lycklig så ni anar inte.
 Måste se till så att jag inte glömmer bort min kära mamma också och resterande av familjen. Älskar min familj väldigt mycket men har aldrig riktigt känt att jag fått någon lugn och ro hemma hos mamma, Har alltid vart massa tjat och tjaffs och massa liv hela tiden bland alla ungar.
Så blir skönt o komma bort från det. Men har ju vart borta från de i stortsätt hela tiden sen i oktober.
Har bott hos massa kompisar och dom senaste 3 månaderna så har jag bott hos Rickard.
Och jag har tyckt det varit jätte skönt även om de blivit en del små tjaffs senaste tiden och vi har gått varandra på nerverna en hel del. Men de är väl så de flesta förhållanden är. Men nu tror jag allt kommer bli mycket bättre
( även om de redan är bra ) men tror inte vi kommer tjaffsa lika mycket som innan,
utan vi lär ju uppskatta varandras närhet mycket mer.
Med andra ord, Jag tror att det bästa kommer bli ännu bättre..

Men nu ska jag lägga mig och läsa lite SOLO vi hörs och ses lite senare kanske.



Puss på alla söta*


Orkar inte skriva...

Haha som ni kanske märkt så orkar jag inte skriva så mycket längre. De kommer i perioder. Men men. Så är det med allt jag gör.
Har i alla fall fått reda på att min förra häste Eliza är till salu IGEN.. och det kändes inte så kul o få veta det. Men jag har blivit erbjuden att köpa tillbaka henne på avbetalning, Ska bara kolla om jag kommer ha råd med det. vilket jag inte tror jag kommer ha. Usch känns så jobbigt för det är en så speciell häst och det är inte lätt och hitta någon som verkligen kan rida henne då hon är ganska svår. Men hoppas hon som äger henne nu hittar någon riktigt bra person som hon får stanna hos. Usch sitter bara och gråter just nu, önska det fanns något jag kunde göra.

För övrigt så sitter jag just nu hemma hos Rickard. Han flytta in i sin lägenhet i fredags och jag har fortsatti bo hos honom sen dess, men i morgon flyttar jag och pappa in i radhuslägenheten i Stenby. Längtar såå. det ska bli så kul.
Och sen har jag svarat på ett varmblod som dom behöver hjälp att utbilda och rida till. Dom verkade intresserad så kanske kommer få en liten tillridnings häst här framöver.. Bara för skojsskull liksom. Älskar ju att jobba med hästar så hoppas verkligen på det här.
men men nu orkar jag inte skriva mer, kanske skriver mer sen. kommer troligen börja blogg mer igen när jag flyttat och fått ordning på allt.

'Ha det så bra. puss o kram / Cassi *

VeroModa...

Hejsan. Då var det tisdag. och jag har inte kunnat skriva på några dagar eftersom jag inte haft tillgång till någon dator..
Men kan ju berätta vad som hänt sen sist..

Lördag - Som jag skrev tidigare så festa jag på lördag. Och det var super skoj.. Vi var först hos Patrik och där träffa jag en super gullig tjej som heter Sofia. Hon va as kul. Hon, KK, Flygarn, Jag och Rickard åkte till en 25års festa där vi var ett tag.
Men det var inte så där jätte kul. Men jag var ju full och glad så de fick väl duga, Senare drog vi i alla fall till Lotus och där hade jag super kul trotts att jag var dyngrak och snacka massa skit. Men men, sånn är jag när  jag är full.

Söndag - Vaknade med fetaste baksmällan. Klara mig från att spy i alla fall vilket jag var jävligt tacksam för.
Vid ett tiden åkte jag ut till ärla och jobbade lite. Och senare på kvällen vart det tacos och mys med älskling framför brasan.

Måndag - Gick upp kvart över 8 och tyckte allmänt lite synd om mig själv. (då jag är van att få sova till 10) Men jag gick upp och duschade, gjorde mig i ordning och åt frukost. Sen skjutsa älskling mig till praktiken. Hade min första praktik dag på VeroModa och där tror jag att jag kommer trivas super bra. Jätte trevlig personal  och så är inte butiken så stor så det blir inte för mycket för min lilla hjärna att hålla koll på. Sen är det ju MASSA kläder och jag ÄLSKAR kläder. Så det här blir nog super bra. På kvällen vart det än en gång Tacos till mat. MUMS.. Och sen film och mys med älskling!

Tisdag - Och så var det Tisdag då.. Idag har jag vart på praktiken, Super kul idag också. Men jobbade bara 10 till 13 för sen åkte jag ut till ärla och jobbade mellan 14 och 18. Träffade Kristin en stund på lunchen. Hon hade skaffat jätte fint löshår. Funderar på att köpa nytt löshår jag också som jag kan ha till studenten och fixa håret riktigt fint då.


Vad det gäller studenten så tänker jag INTE gå på student balen. Vill inte ens veta hur mycket pengar det skulle kosta och det vill jag verkligen inte lägga ner. Kan ha betydligt mycket roligar för dom pengarna. Om inte annat kan jag spendera dom på viktigare saker än en jävla bal.. Ursäkta men tycker det är onödigt!


Nej nu orkar jag inte skriva mer.
Och förlåt för det långa inlägget igen. Men vill så gärna berätta vad jag gör om dagarna.

Puss på alla söta hejdå.

Älskar dig Rickard*  // Cassi

Feest...

Jaha då sitter man hemma hos Patrik då, Han har födelsedags fest.., Och varför sitter jag här då undrar ni!?
Jo för att jag inte har tillgång till någon annan dator. Sitter här och dricker mitt jävla vin. Kunde ju önskat att det va något annat men jag får nöja mig med det. Senar blir det Lotus. Hoppas de blir kul. Men det tror jag nog. Fia kommer väl vara där hoppas jag. Och med min lilla blondie så är allt kul!! ;)

för övrigt så har jag jobbat ídag. stressa sönder kan jag ju säga. Mocka 19 boxar gjorde 42 höpåsar och 63 foder burkar.. på 4 timmar. brukar ta närmare 7 för mig! Höhö..
och så är det ju 1 månad med älskling idag också... Känns ynkligt men mer blir de.. hoppas jag!?
Trivs så sjukt bra med honom och jag älskar honom JÄTTE mycket.

Nej nu ska jag inte sitta här mer.
Puss på er* hejdå

//Cassi

Här igen..

Jaha då var vi hemma hos Patrik igen då. Jag och Rickard tog ju en sväng till PP/Billyboys. Och sen till Rickards kusin Markus som fyllde 21 år.. :) Trevligt var de. Fick ju träffa en del av hans släktingar och dom var jätte trevliga :)

Nu ska jag kolla när bussen går till Ärla i  morgon...
Pussipuss alla sötisar.


Rickard <3

Åka åka åka...

Nu ska jag och älskling åka till PP och stänga. Sen ska jag köpa kebab.. Tycker faktiskt att jag förtjänar de!!

Puss hej ;)

Min dag än så länge!

Tjoho... Nu är jag med älskling hemma hos Patrik....

Har vart på stan och solat lite, sen vart det sminkning på Make up store.
Vart en lite sotig sminkning med svart och lila. As coolt ;)
Känns dock lite ovanligt. Jag brukar ju liksom aldrig ha så mycket smink. Men de vart en ny upplevelse. Folk glodde som bara den när jag gick på stan efteråt. Träffade Rober och Mia, Så jag följde med dom och kolla på när dem åt... Vart ganska hungrig då men jag ska inte äta skräpmat.. Eller ska försöka att inte göra de iaf.. Sen hur det går det vet man ju aldrig..

Men nu till kvällen. Som ser helt döööd ut för min del.. Usch jag som är sjukt jävla party sugen.
Och så var jag så klantig och glömde både vin och legget hemma :( Fan!!

Aja jag orkar inte skriva mer. får väl se om jag skriver senare. Beror på vart jag befinner mig!

Ha det bra...

Ps. Va helt underbart att få träffa älskling igen..
Älskar dig Rickard <3


//Cassi *

Fredag,

Jaha då var det fredag då. Och jag sitter här framför datorn och gör inget alls. Känns det som!
Har precis druckit min morgon smoothie gjord på yoghurt, en banan, en kiwi och lite multivitamindryck!
Kanske inte låter så gott men det var jätte mumsigt! Och jag vart väldigt mätt på den..

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli kvart över 11 så jag kan gå till bussen.
Ska i till stan och sola lite hade jag tänkt och efter det blir det Make up store där Jollo ska sminka mig!

Senare ikväll vet jag inte vad som händer. Hoppas på utgång eller mys med älskling!

Ha det så bra!

Puss hejdå*


Sorry,

Haha måste bara säga förlåt för det jätte långa inlägget!

God Natt

Torsdag!

Nu är det några dagar sen jag skrev sist och det beror på att jag är hos min pojkvän hela tiden och hans familj håller på och flyttar så dom har inget internet kvar.
Men veckan som har gått har varit helt okej. Slutatde praktisera på Ica i måndags och fick ny praktikplats på VeroModa och där börjar jag praktisera på måndag. Så fick ledigt den här veckan.

Och så här har jag spenderat min vecka.

Måndag - Slutade på Ica och började söka annan praktikplats. Tog 20 minunter och sen hade jag en ny praktikplats på VeroModa,  Super trevlig chef som jag kommer ha. och jag säger bara ÄNTLIGEN en klädbutik. Jag älskar ju lixom kläder och tror jag kommer triva tusen gånger bättre där, Efter det gick jag till skolan och snacka lite med min mentor Ewa, Sen bar det av till Tuna Park där jag köppte par 3 nya skor.  
Kvällen spendera jag som vanligt med min älskling!

Tisdag - Var i Ärla och jobbade. Efter det åkte jag in till stan och träffade Frida, Vi åkte ut till Tuna Park och jag köppte 3 par nya skor igen. Älskar skor....! Sen tog vi en runda på Coop Forum och där köpte jag sån där naturdiets dryck, juice en banan och någon nyttig kaka eller vad man ska kalla det med bär och nötter och massa grejs. Sen bar det av till PP-Dansforum där vi mötte Älskling, Han skjutsa hem Frida till hållsta och sen åkte vi hem till honom och myste..

Onsdag - Jag och älskling var på Friskis och tränade lite, Jag kan ju säga att jag hade vaknat på helt fel sida den morgonen, Ciggen var slut och jag var helt jävla galen. Är som ett bi och sur som en jag vet inte vad. Kändes som om mungiporna hängde i knäna eller något. INTE kul alls, Kände mig skit dum och jätte löjlig. (STACKARS RICKARD) Men jag vart på mycket bättre humör efter att jag tränat lite, Svettades som fan. Jag har ju aldrig brytt mig om att träna förut eftersom jag ridit så pass mycket. Men nu när jag slutat med de så har jag börjat tappa muskler och blivit lite rund om magen helt enkelt, Men det ska de bli ändring på. Försöker att äta lite nyttigare och från och med 1,a april så ska jag börja träna så ofta jag hinner på Friskis. Ska köpa sånt där gymkort så fort jag får nästa lön. Efter det så gick jag en runda på stan, Sen gick jag och köpte mitt efterlängtade solkort hos sol fuxen. Så nu ska jag bli brun också, Sen tog jag en promenix till Rickard föräldrars lägenhet och var där en stund. Sen åkte vi till Tuna Park och kolla lite. Mötte Pappa och gav Marre sina pengar. Sen åkte vi hem till mig och hämta lite kläder, Sen vidare hem till Rickard och slutligen vidare till PP.  Medans Rickard var där och dansa så gick jag lite på stan, Träffa Frida och gick o åt. När Frida åkte hem åkte jag vidare hem till Martin och spendera lite tid med honom och Anders fram till att Rickard kom och hämta mig.
Väl hemma hos Rickard igen åt vi och kollade på film, Vi kolla på "The island" & "Patrik 1,5" 
Sedan vart det MASSA MYS!!!

Torsdag - Och nu var det torsdag. Dagen börja med att jag vaknade hos älskling, Vi hade lite mys på morgonen sedan tog vi en dusch efter det frukost. Sen åkte vi in till stan och jag tog bussen till Ärla för att jobba. Dagen gick väldigt fort, Timmarna bara sprang iväg och helt plötsligt var kl 5 och jag tog bussen till stan. Gick och sola ännu en gång och nu vart det lite bättre resultat. Efter solningen gick jag och kollade lite på Åhléns och sedan vart en bussresa hem. Usch. Fick gå hela vägen från bussen hem till mig, inte kul kan jag ju säga. Mina skor vart helt förstörda!
Nu sitter jag i alla fall här. Och kan ju säga att det känns tomt och jävligt tråkigt utan min äskling. Vi har lixom träffat varandra varje dag i över 2 månder. eller ah. alla utom en dag! Och Ikväll blir det att sova utan honom!
HUR SKA DET GÅ???

Men men.. nu ska jag ta och sova. ska upp i morgon och åka in till stan för att sola och sedan bli sminkad på "Make up store" Så måste få min lilla skönhets sömn nu!

Puss & hej, Trevlig kväll alla glada..

Älskar min Rickard

RSS 2.0