Sega lilla häst!

Vet att det var ett tag sen jag skrev. men det har vart något fel så jag har inte kunnat komma in på min blogg! :S
Men nu så.
Sen sist har det väl inte hänt så mycket, Jag har badat lite och i söndags var jag på strömsholm med mormor och marre och titta lite på tävlingarna. Goofy har ännu inte fölat :( Vi har sovit i stugan på mormors tomt sen i fredags. eller ah första natten tälta vi men resten har vi sovit i stugan och hållt fölvakt. men inget föl har det blivit :( det var beräknat att hon skulle fått i tisdags men nej då.. Hoppas det kommer i natt nu då. Men det borde de göra. Vet ju inte riktigt hur dom där vaxpropparna ska se ut. men hon har fått nått litet gul/vit och det hade hon inte igår. så för hoppningsvis är det dags nu!
Nu ska jag försöka göra pannkakor :) får väl se hur de går de va ju ett tag sen sist :P Ha de så bra..

Puss* / Cassi

Promenad!

Jag, Marre och Felix  har precis vart ute på en skogspromenad :) Så mysigt att gå i skogen nu när det är så fint ute :) vi tog massor med mysiga och fina bilder på Marre och Felix och mig :)
Har bestämt mig för att försöka gå den där rundan varje dag nu. Får se hur länge ja kommer klara det.
Nu är iaf Ralle inne på msn så ska ta och snacka lite med honom, Ha det så bra hejdå!

Puss* / Cassi


Det pirrar i hela kroppen när jag ser dig :$ <3

Lagat mat! :)

Jaha, då sitter man här igen då. Fast man kanske inte borde ^^ Har nyss lagat mat och ätit! det vart pannbiff, potatis och sås :)  Och nu väntar jag på att Ralle ska logga in på msn (A) ...! Funderar på att ta en sväng ut och gå med Marre och Felix. :)
Aja något roligare hade jag inte o skriva, nu ska jag ut och gå och när jag kommer tillbaka hoppas jag snyggingen är inne på msn (A) :$

Aja hare bra,

Puss* / Cassi


Snygging <3

Sommar och Blond :)

Jaha nu var det några dagar sen jag skrev :) Som vanligt.
Har iaf färgat hårt nu och är blond :) Kändes passande såhär till sommaren,
Tänkte berätta lite vad jag gjort under veckan.

Måndag: I måndags var jag lite med Robert på morronen, Vi följde med mormor och handla lite sen åkte jag hem och Marre hjälpte mig att ha i en till blondering :) På kvällen gick jag till skogstorp och träffa Robert o Carro men hann inte vara där så länge.

Tisdag: I tisdags var jag med klassen och fikde lite efter det så var jag en stund med Fia, Kristin och Adde på stan, När jag kom hem hade jag i stista blonda färgen, Sen åkte jag och Marre till skogstorp och skulle kolla på Felix och Anders fotbolls match.. Vi gick en sväng hem till Martin också men han var inte hemma, så vi fortsatte att gå runt lite och jag försökte klura ut vart Ralle bodde. Haha. Sen gick vi tillbaka o titta mer på fotbollen och där träffa vi Ralle <3 :) Sen träffa vi Ebba också :) Så vi var med henne ett tag, sen var det dags att åka hem så vi gick med Felix hem till honom och tog bussen där ifrån, Ralle följde oss en bit också :) Sen var det bara hem och sova.!

Onsdag: I onsdags var jag i skolan och vi lagade mat :) Efter det så gick jag på stan med Fia och Kristin. Köppte örhängen, en ring och ett rosa naglack :) Sen åkte jag hem och solade lite, På kvällen ringde Johan och var skit full och skit dryg, oj oj oj, vilken tönt säger jag bara, Vågar aldrig ringa och tjaffsa när han är nyckter utan bara när han är full,.. Såååå omoget.

Torsdag: Jaha och idag var det torsdag då, och skolavslutning var det också :) Skönt som fan var det, Var på stan idag igen med Fia, Kristin och líte med Adde också. Köppte ett par nya solglasögon :) Sen åkte jag hem och tog det lite lugnt,

Så.. Nu fanns det inte mkt mer och säga, får se om jag skriver mer sen! men tills dess, ha det så bra!

Puss* / Cassi

Längtar tills i morron eller på lördag :) Då blir det förhoppningsvis bada med Ralle <3

Min dag..!

Dagen började med att jag och Robert vaknade i min husvagn. Så vi gick upp och jag tog hand om Goofy lite. Sen kom Robert mamma och hämtade oss och skjutsa oss till stan, Där jag köppte hår färg, Sen åkte vi vidare till Ekeby ridskola där det var blåbärshoppning. Nattis, Sara och Hannah var med och det gick jätte bra för alla tre, Grattis, Grattis :) Sen var det ju självklart massa andra där också. Efter det så åkte jag hem och höll en ridlektion för Stina :) och sen har jag städat lite,

Nu väntar jag på att Robert ska komma hit och färga håret på mig :)

Ska dra nu..Ha det så bra

Puss * / Cassi

RSS 2.0