Magkatarr!

Jaha då var man hemma idag igen då. Har skit ont i magen så ska ta o försöka ta mig till apoteket någon dag och hemta ut resten av medicinen.
Hur som helst. Idag har jag städat lite nu på morgonen. Kan ju va kul om de kan få se lite bra ut när snyggingen kommer ikväll ! Haha. Mamma & Tommy har bytt rum med Emilia & Angelina så de är ganska stökit hemma just nu. Men köket, Vardagsrummet, och mitt rum ser hyffsat bra ut nu i alla fall.

Idag kommer det även någon från fagersta som ska provrida Lady. Hoppas det går bra, De blir dock Robert som får ta hand om de för jag kommer inte ha tid för jag ska träffa en viss person. Tralala (A) och i morgon är jag ledig från praktiken också och de ska bli jääävligt skönt kan jag ju säga.....!

Men nu ska jag äta frukost och fortsätta städa.
Hörs och ses!


Puss* / Cassi


Snart börjar mitt riktiga liv!!

Söndag idag då och det har väl inte hänt så mycket. Vart hemma och så bara.
Det var någon och kollade på Cicin (en av mina och Roberts hästar) idag. Och enligt Robert hade det tydligen gått bra!
Så jag hoppas dom vill ha henne. På onsdag kommer det en från Fagersta och ska kolla på Lady. Dom lät jätte intresserade av henne och verkade vara super bra så jag hoppas de går bra och att dom vill ha henne.
Kommer kännas så skönt när dom är sålda. Ser verkligen fram emot mitt nya (hästfria) liv.
Hästar kommer ju alltid vara en stor del av mitt liv men jag känner verkligen nu att det är de här jag vill.
  

 Nu kommer jag försöka vara mera med mina kompisar och festa o så, Leva livet helt enkelt.
 Sen hoppas jag på att hitta kärleken igen, och att i så fall kunna få ett förhållande som verkligen funkar och 
 vårar länge. Det vore ju inte helt fel...! Eller?!


Projekt städa rum!

Kom hem för inte så länge sedan och kom på att jag vill storstäda mitt rum. Det ser verkligen ut som ett helvete där inne men nu jävlar ska de bli ordning på detta!

Nu ska jag dra o städa. Hejdå!!

Börjar om på NYTT

Hejsan. Nu har det hänt en del i mitt liv sen sist och det är inget jag orkar snacka om här. Mina närmsta vet med allsäkerhet hela historien och de räcker så. Kan säga så mycket som att jag tänker slut helt med hästar i alla fall.
Får väl se hur det kommer gå. Men jag har tröttnat nu och vill börja om mitt liv och bara må bra. Orkar inte med all stress och att ständigt veta om att jag måste ta hand om en massa hästar. Från de att dom är sålda kommer mitt liv bara bestå av killar,kompisar och mig själv! Och självklart kommer jag försöka leva livet så gott de går!!!

Sen måste jag också berätta att det är slut mellan mig och Robert. Och det känns faktiskt väldigt bra! efter att jag vart i västerås igår med Bell-Bell och träffa en viss person (dock bara några få minuter) så insåg jag att de var den här personen jag verkligen älskar och inte Robert. 
I alla fall inte på ett annat sätt än som vän!


RSS 2.0