Torsdag!

Nu är det några dagar sen jag skrev sist och det beror på att jag är hos min pojkvän hela tiden och hans familj håller på och flyttar så dom har inget internet kvar.
Men veckan som har gått har varit helt okej. Slutatde praktisera på Ica i måndags och fick ny praktikplats på VeroModa och där börjar jag praktisera på måndag. Så fick ledigt den här veckan.

Och så här har jag spenderat min vecka.

Måndag - Slutade på Ica och började söka annan praktikplats. Tog 20 minunter och sen hade jag en ny praktikplats på VeroModa,  Super trevlig chef som jag kommer ha. och jag säger bara ÄNTLIGEN en klädbutik. Jag älskar ju lixom kläder och tror jag kommer triva tusen gånger bättre där, Efter det gick jag till skolan och snacka lite med min mentor Ewa, Sen bar det av till Tuna Park där jag köppte par 3 nya skor.  
Kvällen spendera jag som vanligt med min älskling!

Tisdag - Var i Ärla och jobbade. Efter det åkte jag in till stan och träffade Frida, Vi åkte ut till Tuna Park och jag köppte 3 par nya skor igen. Älskar skor....! Sen tog vi en runda på Coop Forum och där köpte jag sån där naturdiets dryck, juice en banan och någon nyttig kaka eller vad man ska kalla det med bär och nötter och massa grejs. Sen bar det av till PP-Dansforum där vi mötte Älskling, Han skjutsa hem Frida till hållsta och sen åkte vi hem till honom och myste..

Onsdag - Jag och älskling var på Friskis och tränade lite, Jag kan ju säga att jag hade vaknat på helt fel sida den morgonen, Ciggen var slut och jag var helt jävla galen. Är som ett bi och sur som en jag vet inte vad. Kändes som om mungiporna hängde i knäna eller något. INTE kul alls, Kände mig skit dum och jätte löjlig. (STACKARS RICKARD) Men jag vart på mycket bättre humör efter att jag tränat lite, Svettades som fan. Jag har ju aldrig brytt mig om att träna förut eftersom jag ridit så pass mycket. Men nu när jag slutat med de så har jag börjat tappa muskler och blivit lite rund om magen helt enkelt, Men det ska de bli ändring på. Försöker att äta lite nyttigare och från och med 1,a april så ska jag börja träna så ofta jag hinner på Friskis. Ska köpa sånt där gymkort så fort jag får nästa lön. Efter det så gick jag en runda på stan, Sen gick jag och köpte mitt efterlängtade solkort hos sol fuxen. Så nu ska jag bli brun också, Sen tog jag en promenix till Rickard föräldrars lägenhet och var där en stund. Sen åkte vi till Tuna Park och kolla lite. Mötte Pappa och gav Marre sina pengar. Sen åkte vi hem till mig och hämta lite kläder, Sen vidare hem till Rickard och slutligen vidare till PP.  Medans Rickard var där och dansa så gick jag lite på stan, Träffa Frida och gick o åt. När Frida åkte hem åkte jag vidare hem till Martin och spendera lite tid med honom och Anders fram till att Rickard kom och hämta mig.
Väl hemma hos Rickard igen åt vi och kollade på film, Vi kolla på "The island" & "Patrik 1,5" 
Sedan vart det MASSA MYS!!!

Torsdag - Och nu var det torsdag. Dagen börja med att jag vaknade hos älskling, Vi hade lite mys på morgonen sedan tog vi en dusch efter det frukost. Sen åkte vi in till stan och jag tog bussen till Ärla för att jobba. Dagen gick väldigt fort, Timmarna bara sprang iväg och helt plötsligt var kl 5 och jag tog bussen till stan. Gick och sola ännu en gång och nu vart det lite bättre resultat. Efter solningen gick jag och kollade lite på Åhléns och sedan vart en bussresa hem. Usch. Fick gå hela vägen från bussen hem till mig, inte kul kan jag ju säga. Mina skor vart helt förstörda!
Nu sitter jag i alla fall här. Och kan ju säga att det känns tomt och jävligt tråkigt utan min äskling. Vi har lixom träffat varandra varje dag i över 2 månder. eller ah. alla utom en dag! Och Ikväll blir det att sova utan honom!
HUR SKA DET GÅ???

Men men.. nu ska jag ta och sova. ska upp i morgon och åka in till stan för att sola och sedan bli sminkad på "Make up store" Så måste få min lilla skönhets sömn nu!

Puss & hej, Trevlig kväll alla glada..

Älskar min Rickard

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0