Vill du få mer blogg läsare?

Hur får ökar man marknadsvärdet på sin blogg?

Hur blir man en storbloggare? Det lättaste att bli stor är genom att ha många besökare. Har man det så hamnar man på olika listor där dom flesta bloggare kollar. Och genom att hamna på listor kan man ju få ytterligare besökare.

Men det är ju inte världens enklaste sak att komma upp på toppen. När du väl har kommit till topp så är det bara att hålla sig där och fortsätta i den takt som har fått en att nå upp dit. Men det finns en sida som ger er en hjälp på traven att försöka nå upp till toppen. Den sidan heter viraltrafik.

Du kan få upp till en miljon besökare, inte dåligt va? Det kostar ingenting att bli medlem eller att få besökarna. Allt är gratis! Det ända som kostar är tid. Ungefär 2 minuter av din tid för att bli medlem. Men det kan man ju offra eller hur?

Det går ut på att ni blir medlem på viraltrafik och du ska värva så mycket medlemmar som möjligt. Dvs att du ska få folk att bli medlemmar på hemsidan. När man själv ska bli medlem på hemsidan så måste man själv besöka 7 sidor. Och för varje sida du besöker så kommer du finna en kod längst upp på sidan som du sedan ska ange där du skriver in dina uppgifter. När du själv sen värvar en medlem, så hamnar du i listan över den medlemens sex hemsidor som nästa medlem måste besöka. På så sätt får du besökare och då får du säkert några att stanna och läsa din blogg då och då.

 Man kan få upp till en miljon besökare, men då måste man verkligen vara insatt och vilja det man gör. Man kan ju få några tusen besökare extra. Det är ju riktigt bra det med! Men som sagt, det är ju upp till dig som bloggar. Du måste ju få dina besökare att stanna på din blogg. Genom att skriva bra, locka mer besökare, varför inte provisera lite? Du måste kriga lite för att dina besökare ska stanna. Annars försvinner dom lika snabbt som dom kom.

Om du vill testa det hela och kanske få en miljon besökare. bli medlem här då: [Bli medlem]

Lycka till alla sötnosar <3


Kommentarer
Postat av: Emelie Dahlgren-The one and only!

Hejsan:)

Vad gör du? :)

Gå gärna in i min blogg och läs om hur du kan tjäna pengar på din blogg! (;

http://emeliedaahlgren.blogg.se/2009/may/vill-ni-tjana-pengar-pa-eran-blogg-det-ar-en.html#comment

2009-05-05 @ 15:10:06
URL: http://emeliedaahlgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0